En alguns restaurants de
Barcelona han començat a servir aigua filtrada al moment. La filtren, ans de
servir-la, amb unes màquines que fan una tripla filtració. T'asseguren que
aquesta aigua està més filtrada que la que comprem envasada.
A taula, l'aigua la serveixen en
ampolles de vidre reomplibles. Sens dubte, un dels avantatges d'aquest sistema
és que no es generen envasos de plàstic. És, per tant, molt beneficiós per al
medi ambient.
L'ampolla reomplible, etiquetada
en català, espanyol i anglès, du la marca de l'empresa subministradora. Hi diu
que l'aigua filtrada al moment és millor perquè és aigua que no ha estat
«transportada, emmagatzemada ni envasada». És cert que no ha estat envasada,
però d'alguna manera s'ha hagut de portar fins al restaurant, on, segons que
m'han dit, la tenen «emmagatzemada» en un tanc. Això sí, m'han jurat i perjurat
que no és aigua de l'aixeta i, certament, des d'un punt de vista organolèptic,
haig de dir que l'aigua té molt bon gust. També en serveixen amb gas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada